Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Gloria Estefan let op de kleintjes
Geplaatst door Pim ter Linde op 2 Mei 2008 om 00:22
Een nieuwe studiereis ter uitbreiding van ons incentive assortiment was naar de bestemming Miami. Omdat we nog een pak Flying Blue punten van de KLM hadden liggen leek het ons wel aardig die eens in te wisselen. Maar een gegeven paard enz…. Het lijkt wel of de KLM sinds de overname door Air France alleen nog goed is om passagiers voor de Fransen in te vliegen. Dus met KLM naar Parijs en verder met Air France naar Miami. En hoewel de overstaptijd 50 minuten is – notabene op dezelfde terminal- haal je het door al het veiligheidsgeneuzel maar net. De rechtstreekse vlucht van Martinair lijkt ons aanmerkelijk aangenamer en daar kan je ook nog voor 50 euro 10 cm extra beenruimte inkopen. De ruimte bij Air France is buitengewoon ongemakkelijk.

Als verblijfsaccomodatie hadden we gekozen voor het Cardozo Hotel *** aan de Ocean Drive op South Beach. Daar heeft alles nog een menselijke maat. Het hotel is eigendom van Gloria Estefan en het personeel bestaat uit Cubaanse chicks die er heel erg mogen zijn en die dat ook heel erg goed weten. De kamerprijs was exclusief ontbijt maar Gloria Estefan verraste ons met een gratis ontbijt van maandag t/m donderdag. Nogmaals hartelijk dank, Gloria! Alleen had ze een paar merkwaardige restricties bedacht. In het weekend was de kamerprijs verhoogd want dan zit het hotel toch wel vol. En bij het complimentairy breakfast was de koffie weer voor eigen rekening. Mevrouw Estefan let dus wel degelijk op de kleintjes.
Maar eerlijk is eerlijk: het Cardozo Hotel is een van de hotspots in het bruisende Art-Deco district van Miami en wat is er leuker om vanaf het ontbijtterras plotsklaps filmopnamen mee te kunnen maken. We begrepen er weliswaar niets van. Een act voor 2 heren en 2 hondjes, maar het circus eromheen was prachtig.
Cardozo Hotel Miami Beach
Art Deco rescue station
Op South Beach zijn sommige strandstoelen van leer
2 heren en 2 hondjes
Het is maar dat u het weet

Terug naar vorige pagina

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties aanwezig.

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie