Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Slagers slepen messen in Sevilla
Geplaatst door Ciska Peters op 1 November 2007 om 09:56
CPE opereert al weer een paar weken vanuit kantoor Marbella i.v.m. de voorbereiding van een incentive voor de VGS (Vereniging Groot Slagers). Dat is een kleine maar selecte groep ondernemers die slagers in het hele grote zijn. In ons jargon een incentive, maar eigenlijk was het een studiereis, want in Andalusie hadden we een programma samengesteld om de drukbezette heren in drie dagen tijd alle ins en outs van de vermaarde Iberico ham uit Jabugo en de niet minder beroemde Sherry uit Jerez –en de samenhang daartussen- te presenteren.
Ingevlogen met Iberia en opererend vanuit Hotel Alfonso XIII in Sevilla werden respectievelijk de varkensfokkerij Cinco Jotas van Sanchez Romero Carvajal in Jabugo bezocht en de Sherry Bodegas van Osborne in Puerto de Santa Maria. Op beide locaties bij de lunches chique Spaans entertainment met zang, dans en paarden. Op de avonden in Sevilla een rij- en tapas-tour, een flamencoshow en een diner in Meson San Marco.Bij de tapas-tour hadden we gekozen om het gezelschap te splitsen in kleine formaties van vijf omdat het ondoenlijk is om met grotere groepen de echte maar kleine tapas-barretjes in te komen. En omdat elke groep werd vergezeld door een gids kon het dessert weer gezamenlijk worden gebruikt in Casa Robles. CISKA PETERS EVENTS tekende weer voor het complete pakket: vliegen, busvervoer, hotel, catering, excursies en entertainment. Het enige wat we niet in de greep hadden was het weer. Sevilla is de warmste stad van Spanje, maar in oktober altijd aangenaam zonnig met temperaturen rond de 25 graden. Dat laatste klopte wel. Alleen de zon was er niet, bijna alleen maar regen. Drie dagen lang! “Het programma was top, heeft het geregend?” zei onze opdrachtgever. Gracias.
Tableau de la Troupe voor hotel Alfonso XIII in Sevilla
In het eerste rijtuig....
Studiereis
Pas de deux Espanol

Terug naar vorige pagina

Reacties (1)

Van sinterklaas
Geplaatst op zondag 11 November 2007 om 20:24
ja dit kun je aan jou wel overlaten succes verzekerd jammer van het weer maar ja daar zijn wij nederlanders wel aan gewend wij laten ons niet zo snel uit het veld slaan als de sfeer maar oke is..

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie