Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Het moet niet gekker worden in Marbella
Geplaatst door Ciska Peters op 5 Mei 2007 om 18:14
• Wij werken al weer 2 maanden vanuit ons kantoor in Marbella, o.a om een incentive in Sevilla voor te bereiden. Normaal gesproken is het voorjaar in Spanje de mooiste tijd. Maar wij zijn hier nu bijna 2 maanden en het weer is werkelijk bar en boos. Zo lang het in Nederland al extreem mooi weer is, zo lang is het hier al knudde. “We hoeven nog maar 10 dagen....”
• Tussentijds poogden we van internet provider Wanadoo naar Telefonica te wisselen omdat er regelmatig iets fout ging. We zullen u de details besparen, maar het was nog erger als KPN in Nederland. En 6 weken zonder internetverbinding dat is vandaag de dag niet echt lekker. Maar we kennen nu wel alle internetcafe's in the area. En dat was ook weer heel gezellig.
• Maar wat gelukkig dan wel weer echt helemaal Marbella is, is de nieuwe service van Cafe Restaurant Starz voor honden,(u heeft het goed) een service voor honden. In Spanje, het land waar perro’s behoren tot de kaste der uitgestotenen. Bij Starz serveren ze een keuze menuutje voor ons Frans bulletje Kaatje. Ze weet niet wat haar hier in Spanje overkomt. Wij ook niet. Daarom blijven wij Zuid-Spanje en speciaal Marbella toch heel erg leuk vinden.

Terug naar vorige pagina

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties aanwezig.

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie