Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Unser GeheimTip: comfortabel parkeren bij Koninklijk Theater Carré
Geplaatst door Pim ter Linde op 23 Februari 2007 om 13:25
Wij weten niet hoe het u vergaat maar als wij vroeger naar Carré gingen dan konden we daar bijna nooit onze auto kwijt. En we gaan u ons geheim verklappen. Het kost een paar centen maar dan hebt u ook wat. U rijdt uw voiture voor de pontificale ingang van het Amstel Hotel. De buitenportier verstrekt u een ticket en kwijt zich van zijn valet-parking taak. Het verdient overigens aanbeveling hiervoor te reserveren (er zijn maar 26 plaatsen) evenals voor een van de twee restaurants waar u vervolgens voor de voorstelling een vorkje gaat prikken.
U bestijgt de beroemde trappen waar de hele beau-monde u voorging en begeeft u door de prachtige hal naar het gekozen restaurant: òf La Rive* òf de Bar & Brasserie.
Sterrenchef Edwin Kats is voor beide verantwoordelijk. Beiden hebben een adembenemend uitzicht op de Amstel. Na de maaltijd wandelt u op uw gemak de 220 meter naar Carré. Weet u een relaxtere en sfeervollere wijze om in de stemming te komen voor de voorstelling? Wij hebben het deze week gedaan en alles klopte weer. En waarom waren wij deze week dan wel in het Koninklijke theater?
Voor “Carmen” door La Quadra de Sevilla. Een zeer authentiek Spaans gebeuren.Heel bijzonder is de dans van Carmen met de prachtige witte hengst die door een trotse picador wordt bereden. Deze topproductie werd uitgebracht door Stardust Theatre.Inderdaad “A Carmen to die for” zoals de Sunday Times schreef.
Het Amstel Hotel
Carmen door La Quadra de Sevilla
Het Koninklijk Theater Carre

Terug naar vorige pagina

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties aanwezig.

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie