Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Super Kickoff 2007 voor ICI PARIS XL en Coty Prestige
Geplaatst door Ciska Peters op 18 Januari 2007 om 17:30
Voor ICI PARIS XL en medeopdrachtgever Coty Prestige organiseerden wij half januari een motivatie- en presentatie-evenement in Claus Event Center in Hoofddorp. 1100 prachtige parfumerie dames hadden aan de dresscode “Dress to feel good” enthousiast invulling gegeven.
Na het motivatie-programma door ICI PARIS XL en de presentatie door Lancaster werden de dames (en enkele heren) vermaakt door de Jigger Bigger Band, het orkest Menu Totaal (met als Speciale Gast Gerard Ruiter), de deejay’s Dennis van der Geest en Vincent Marchall en Gerard Joling.
Dresscode: “dress to feel good". Opdracht geslaagd.
Gerard Joling: Ik heb er de kracht niet meer voor....
CEO Coty Prestige Gerard Ruiter,districtsmanagers van ICI PARIS XL Miranda Krijger en Anne-Marie Pouw, Dennis van der Geest, Claire van Megen (wie? onze stagiere die nog moest leren dat ze daar helemaal niet moet staan) en Leo van Welij, General Manager ICI PARIS XL.
Het moet niet gekker worden: onze fotograaf Joop van Tellingen, inmiddels ook als BN'er
Het uiteindelijke oordeel

Terug naar vorige pagina

Reacties (2)

Van Anne-Marie Pouw en Miranda Krijger
Geplaatst op maandag 5 Februari 2007 om 15:35
Het was een super feest! Mede door de organisatie van Ciska Peters en haar medewerkers is de avond fantastisch verlopen!Vanuit het hele land hebben we leuke reacties gekregen en wordt het zelfs het leukste feest ooit genoemd.
Van Rick Claus
Geplaatst op vrijdag 16 Februari 2007 om 14:09
Ook voor ons was het een feest om met Ciska Peters Events samen te werken! Ook wij bij Claus krijgen een enorme kick als je hoort van "'t leukste feest ooit".ICI PARIS XL, Coty Prestige en Cisca Peters Event bedankt voor het vertrouwen!! RICK CLAUS & team

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie