Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Sometimes you win, sometimes you lose
Geplaatst door Ciska Peters op 1 Februari 2010 om 08:06
Eerst het succesvolle verhaal. Wij zaten in een pitch voor de organisatie van de opening van een nieuw bedrijfspand op Schiphol. Onze toenmalige buurman, die o.a. de reclamespots op het z.g. Panasonicbord verkocht, dacht met ons mee en wilde wel een spel meespelen.
Bij de presentatie van ons plan bij de opdrachtgever hoorden we n.l. toevallig wanneer de Amerikaanse eigenaar weer zou vertrekken. Bij het verlaten van de vertrekhal werd de uitzwaaiende directie op het plein z.g. bij toeval verrast met onze spot op dat gigantische scherm. We hebben beiden een opdracht gekregen.

Een opdracht die we niet kregen was de organisatie van een groot gala voor de Nederlandse Vereniging van Verkeersvliegers. Dat hadden we al vaker met groot succes voor ze georganiseerd maar om de zoveel tijd komt er een nieuw bestuur en dan moet alles weer heel anders. Omdat ook de gewaardeerde collega’s Arjan van Dijk en Frank Wentink in de pitch zaten gingen we een eenmalige samenwerking aan met The Entertainment Group om eens extra groot uit te pakken. Het was een van de betere offertes die we ooit hebben uitgebracht. U kunt hem hieronder zien. Maar helaas, het mocht niet baten. Achteraf hadden we het gevoel dat we niet de juiste locatie hadden geoffreerd want het werd uiteindelijk het Concertgebouw. Dure offerte kon zo de kliko in.Eigenlijk hadden we ook nog mazzel dat het niet doorging want 50% van de te betalen voorschotten was ongetwijfeld verdwenen in de bodemloze putten van TEG. Maar dat wist niemand toen nog.Althans wij niet.Een geluk bij een ongeluk. Zo zie je maar : Less is more!
Ons huidige internetadres is uiteraard www.ciskapeters.nl

Terug naar vorige pagina

Reacties (1)

Van Cees van Waart
Geplaatst op maandag 1 Februari 2010 om 16:38
Ik kan zeker beamen dat jullie organisatie van de vorige events van de VNV zeer professioneel en succesvol waren! Het concertgebouw mag dan een prachtige locatie zijn, maar werd slachtoffer van zijn eigen succes. Te veel mensen in te weinig ruimte en een "wall of sound" die de akoustiek vermoorde, zonder ontsnappingsclausule voor de bezoekers die wilden bijpraten.Jij en ik weten wel hoe het moet...Het filmpje ziet er trouwens gelikt uit!

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie