Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Rob Kamphues met de 'Klas van Jaap' voor Sperwer
Geplaatst door Ciska Peters op 23 December 2009 om 08:01
Het eindejaarsfeest van de Sperwer Groep en werkmaatschappij Plus Retail was deze keer een combinatie van het afscheid van CEO Jaap Lagerweij en een feestelijke afsluiting van een succesvol jaar. Ook al ging de overname van Jumbo op het laatste moment niet door.

Na het uitstapje vorig jaar naar Figi in Zeist was deze keer weer gekozen voor Hart van Holland in Nijkerk. Het aantal gasten wordt elk jaar groter en dit jaar waren het er 365. Hart van Holland is al een mooie locatie maar we hadden het nog eens extra gedecoreerd in Kerstsfeer. Het was jammer genoeg net voor de 'Grote Sneeuwval van 2009’ anders was het helemaal sprookjesachtig geweest. Maar nu was er gelukkig geen probleem met het vervoer van de gasten.

Voor het afscheid van CEO Jaap Lagerweij hadden wij samen met Rob Kamphues een speciale aflevering samengesteld van zijn tv-programma Reünie. In “De Klas van Jaap’ namen een 10-tal ‘klasgenoten’ plaats die in zijn zakelijke carrière een opmerkelijke rol hadden gespeeld. Dit programmaonderdeel was een groot succes. Die Rob Kamphues komt er wel! Het voortreffelijke orkest ‘Vet Vegas’ zorgde voor een uitbundig einde met een sing-a-long waarin de nieuwe CEO Jan Ferwerda een hoofdrol speelde. En zo was alles mooi verdeeld.

De Klas van Jaap. Foto: Wim Kluvers
Rob Kamphues en Jaap Lagerweij. Foto: Wim Kluvers
Directeur Operations Wim Timmermans, Rob Kamphues en Commercieel Directeur Sjaak de Korte. Foto: Wim Kluvers

Terug naar vorige pagina

Reacties (1)

Van L.Aalders
Geplaatst op zondag 19 April 2015 om 11:07
Heeft U Uw e-mail - adres voor mij,ik wil U een verslag sturen. Met dank. L.Aalders.

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie