Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

100 Jaar VVNH met Koninklijke goedkeuring
Geplaatst door Ciska Peters op 10 Oktober 2009 om 00:29
Het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging van Houtondernemingen in Grand Hotel Huis ter Duin werd opgeluisterd met het toekennen van het predikaat ‘Koninklijk’. Vanaf nu dus de KVVNH. Na de Nederlandse Ambachtelijke Slagersorganisatie die KNAS werd en de Vereniging van Nederlandse Papier en Kartonfabrieken (nu KNVNP) was het de 3e keer dat CISKA PETERS EVENTS een evenement organiseerde waarbij de opdrachtgever “Koninklijk” werd. En dat geeft toch een extra cachet.

Het was prettig samenwerken met de jubileumcommissie van de – toen nog – VVNH: Paul van den Heuvel (adjunct directeur VVNH), Henk ten Bouwhuis (PR en Communicatie Jongeneel) en Ad Wesselink (directeur Wijma Kampen). Het resulteerde in een programma waarbij technische-, culinaire- en entertainmenthoogstandjes elkaar afwisselden. Karin Bloemen – een absolute favoriet van ons huis – had een stevige keelaandoening, maar het woord annuleren kent ze niet en “zeker niet voor jou Cis” en ze presenteerde het programma met vertrouwde allure.

In onze speurtocht naar talent wat nog niemand gezien heeft, althans op gala’s, vonden we Brigitte Heitzer, (winnares van het tv-programma ‘Op zoek naar Evita’) bereid om midden in de repetities voor haar hoofdrol in de nieuwe musical ‘All shook up/Love me tender’ zo’n optreden te doen en vooral zich daarvoor terdege voor te bereiden. Ze zit daarmee het komende jaar vol dus wij waren blij haar hier eenmalig te kunnen presenteren. Kortom een mooi programma waarop we samen met de gasten en de jubileumcommissie na afloop met genoegen terugkeken.
Leen Verbeek (rechts), Commissaris der Koningin in Flevoland, reikt het Koninklijke Predikaat uit aan Cees Boogaerdt, directeur van de VVNH. (Foto: Marc Leeflang)
Karin Bloemen en Ciska Peters geflankeerd door de jubileumcommissie v.l.n.r. Paul van den Heuvel, Henk ten Bouwhuis en Ad Wesselink. (Foto: Marc Leeflang)
Birgit Heitzer, Karin Bloemen en Ciska Peters. (Foto: Marc Leeflang)

Terug naar vorige pagina

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties aanwezig.

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie