Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Hessels eigen dinnershow op Terschelling
Geplaatst door Ciska Peters op 23 April 2009 om 14:48
Wij zijn geloof ik de laatste Nederlanders die nog niet bij de populaire zanger Hessel op Terschelling waren geweest. En omdat we de Paasdagen met onze kotter Green Queen op de Wadden doorbrachten was dat een uitgelezen mogelijkheid om deze lacune op te vullen. Hessel is een hele goede zanger/entertainer met een ontwapenende lach en duizenden fans die allemaal naar Terschelling moeten komen, want Hessel komt niet of nauwelijks naar het vasteland. Hij is een ramp voor de promotieafdeling van zijn platenmaatschappij want hij weigert allerlei tv-programma’s te doen ‘waar ikzelf ook niet naar kijk’. Hij heeft één keer de hand over zijn hart gehaald. Nou vooruit in Ahoy dan. Gelijk 3x uitverkocht.

Wij dachten dat het optreden in een bruine kroeg was waar geen blind paard kwaad kon doen, maar dat ligt inmiddels een beetje anders. Het is een mooi gerestaureerd pand met een café ‘De Groene Weide’ wat op de 15e plaats van de Misset Café Top 100 staat èn een restaurant waar een eetcafé-menu tegen restaurantprijzen wordt geserveerd. Er is een eigen stop van de bus: Halte Hessel en ook groepsreserveringen zijn mogelijk. Hessel heeft ook een zeer goed geoutilleerde opnamestudio die hij voornamelijk voor zichzelf gebruikt maar ook wel eens op verzoek inzet bij zakelijke incentives, waarbij de deelnemers hun prestaties de volgende morgen op CD naast hun ontbijtbordje vinden. Hij heeft 2 prachtige dochters: een is er vlieger bij de KLM en de andere, Tess, zingt. Vanzelfsprekend verkoopt Hessel zijn CD’s, DVD’s in eigen beheer evenals T-shirts, caps, handdoeken, sweaters en spannende shortjes,

Wij waren er op 2e Paasdag. Dat is nog in het voorseizoen en vertrekken alle toeristen ’s-middags weer met de boot. Het was er dus niet zo druk en daarom konden alle dinertafels gewoon blijven staan tijdens zijn optreden, maar normaal gaan die aan de kant en stromen er om 22.30 uur 350 fans de zaak binnen die er dan ook uit ziet of het blinde paard er ook nog wel bij kan. Hessel vertelde ons na afloop dat het zomer en winter doorgaat: elk weekend volle bak! Hij bouwt zijn eigen Bobbejaanland op Terschelling want hij heeft inmiddels ook 2 prachtig gerestaureerde boerderijen met appartementen in de aanbieding.
En hij heeft er weer twee fans bij!

Terug naar vorige pagina

Reacties (1)

Van janna
Geplaatst op woensdag 27 Mei 2009 om 23:05
jullie komen ook overal he....een leuk stuk Cis.

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie