Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Hamstra honderd jaar in horren
Geplaatst door Ciska Peters op 11 Maart 2009 om 18:33
Horren met een grote “H”, dat kun je wel zeggen van het prachtige product dat de firma Hamstra levert. “We hebben ze zelf ook” om maar even aan die geestige reclame van Bol.com te refereren. Het bedrijf opereerde de eerste 94 jaar vanuit Weesp en sinds 2003 vanuit een nieuwe assemblagehal in Almere. Het is een echt familiebedrijf waarbij de huidige directie bestaat uit een Hamstra dochter, Dorly, en haar man Berend Thiescheffer. Omdat CISKA PETERS EVENTS het 90-jarig bestaan tot grote tevredenheid had georganiseerd werden we ook uitgenodigd voor de organisatie van het 100-jarige bestaan. Opdracht was een interessante invulling van het middagprogramma voor relaties en toeleveranciers en een feestelijk avondprogramma voor de medewerkers en partners.

Als locatie werd gekozen voor het Theater Hotel Figi in Zeist en voorgeproduceerd werden een jubileumboek en een lasershow met de geschiedenis van het bedrijf.
In het middagprogramma waren als sprekers aanwezig: Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere: “Bedankt dat jullie voor Almere gekozen hebben”, Professor Dr. Willem Takken Hoogleraar Medische Entomologie aan de Wageningen Universiteit: “Muggen steken niet, ze bijten!” en Helga van Leur: “Hoe u dat kunt voorkomen vertel ik u straks”. Paparazzifotograaf Joop van Tellingen legde het allemaal vast. Inmiddels waren de bussen van de Koninklijke Beuk onderweg om de medewerkers van Almere naar Zeist te brengen. Als opening werd de lasershow uit het middagprogramma nog een keer herhaald en dat geeft elke keer weer een overdonderend effect. Resal Laser deed wederom een prima job! Entertainment door Niek Boes, Frank Wilson en de Casino Show Band.

Hamstra Horren heeft het 100-jarig bestaan stijlvol gevierd en gaat opgewekt de toekomst tegemoet. Want “Hamstra Horren Helpen!”.

Berend en Dorly Thiescheffer krijgen een bijzondere thermometer cadeau van Helga van Leur.
Ciska Peters en Helga van Leur: Streepie & Streepie.

Terug naar vorige pagina

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties aanwezig.

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Het is niet (meer) mogelijk op dit bericht te reageren.