Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Terberg Leasing Golfdagen: om te zoenen
Geplaatst door Pim ter Linde op 1 Oktober 2008 om 02:02
Een golftournooi kan een prima communicatie-tool zijn om relaties te plezieren. Wij deden het lang geleden al met ons eigen bedrijf en noemden het de Peters & Ter Linde PROM-AM waarbij we in elke flight 3 relaties koppelden aan een PROMinent. Wij hadden wachtlijsten. We organiseren nog steeds golftournooien voor onze cliënten, b.v. voor de ABN-AMRO in Marbella, en worden ook vaak uitgenodigd op andere golfevenementen.

Een invitatie die we bijna altijd aannemen is die van Terberg Leasing. Waarom? Vanwege de sfeer! Terberg Leasing is een familiebedrijf met een hele warme uitstraling. Dit jaar was hun 19e golfdag voor relaties en voor de 19e keer op een van de mooiste golfbanen van ons land: De Haar in Haarzuilens. De baan is maar 9 holes dus je moet hem 2x lopen, maar dat is absoluut geen straf, temeer omdat er halverwege een stop is met lekkere happen.

Het uitnodigingsbeleid van Terberg is interessant. Ze mingelen hun relaties met vrienden van het huis uit de entertainment-, sport- en perswereld. Zo werden wij deze keer aangenaam verrast door de aanwezigheid van Peter Appeldoorn, voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van Wegener. We hadden hem een tijd niet gezien maar hij is nog net zo scherp als vroeger.

Het is een erebaantje voor de directie-secretaresse van Terberg om de deelnemers bij binnenkomst gezellige golfpresentjes uit te delen en de prijsuitreiking te begeleiden,. Dit jaar was het de eerste keer voor Marsha. Ik druk het voorzichtig uit, maar Marsha had heel erg voorgedrongen toen Onze Lieve Heer de good-looks stond uit te delen. Bij de slottoespraak was de uitnodiging voor het diner met de toevoeging dat er geen tafelschikking was en iedereen zelf zijn stoel mocht kiezen. En voordat iemand ook maar iets kon zeggen sloeg Peter Appeldoorn pijlsnel toe: “Naast Marsha, graag!”.
Het was ouderwets gezellig met dank aan Wim en Marlies Terberg.

P.S.
Dit is de eerste P.S. op dit blog, want ik hou niet van PS’en, maar ik moet nog iets vermelden anders krijg ik problemen met Mevrouw Peters. Zij won n.l. de Longest Drive voor Dames! Het is maar dat u het weet.


Terug naar vorige pagina

Reacties (3)

Van Bert Riemslag
Geplaatst op maandag 6 Oktober 2008 om 11:07
Beste Pim, Ik lees nú met heel veel plezier 5 laatste blogs, zou je mij ( en misschien andere vrinden ) niet een mailtje kunnen sturen als je er weer eentje plaatst, het is zonde als weinig mensen van jullie "uitspattingen" die je zo leuk beschrijft kunnen geniete. Bij voorbaat dank !//CU soon // BERT
Van Pim ter Linde
Geplaatst op zaterdag 11 Oktober 2008 om 09:13
Ha die Bert! Hieronder staat een makkelijke mogelijkheid om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe postings via het onvolprezen RSS systeem.
Van hans kleis
Geplaatst op dinsdag 14 Oktober 2008 om 10:36
Ik was erbij en genoot er van. Maar ik mocht tenminste naast de one en only vrouwlijke BN-er zitten: onze Ciska. Je bent dan niet minder afgeleid, maar op onze leeftijd kan het verder geen kwaad.

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie