Ciska Peters - nederlandstalige website Ciska Peters - english website

Dé Wegener/Hilton Haringparty 2008
Geplaatst door Ciska Peters op 5 Juni 2008 om 12:28
De nieuwe haring is weer in het land en dat betekent haringparty’s. Heerlijk!
Afhankelijk van de locatie waar we aan het werk zijn kiezen we tussen Dé Wegener/Hilton Haringparty in Amsterdam of die van de Marbella Dutch Business Club in Hotel Puente Romano in Marbella. En omdat we eind deze maand een groot evenement in Nederland te organiseren hebben, werd het dus het prachtige terras van het Hilton. We reden er in de regen heen maar op het moment le supreme scheen gelukkig de zon.

Gastheren Joop Munsterman, lid van de Raad van Bestuur van Wegener en Hiltondirecteur Roberto Payer hadden weer alles uit de kast getrokken voor hun gasten: Champagne van Nicolas Feuillatte, korenwijn van Bols en bier van Heineken. Joop Munsterman is ook voorzitter van F.C.Twente (mijn man komt daar vandaan en is nog steeds een grote fan) en omdat het stadion vanaf komend seizoen de Grolsch Veste heet moest dat volgend jaar ook maar eens het biermerk van deze haringparty worden. Schijnt lekkerder te zijn. (zegt mijn man).

Maar het allerbelangrijkste: de haringen! Ze waren fantastisch, zelden zulke lekkere haringen gegeten. Daar hoefde geen uitje bij. Na afloop bleek dat de 1000 genodigden 4000 haringen hadden verorberd. Nou dan zaten wij precies op het gemiddelde met onze 4 haringen ieder.Schaamteloos genoten.

Terug naar vorige pagina

Reacties (1)

Van bert riemslag
Geplaatst op donderdag 19 Juni 2008 om 16:52
Ja, beste vrinden, hoe zou iemand hierop kunnen reageren....Het zijn stuk voor stuk leuke stories , ik geniet er echt van, maar al dat eten ??? Wel sublieme keuzes hoor en zo te lezen aan jullie allebei voor meer dan 100% besteed !! Geniet lekker verder en houd me op de hoogte ! CU in Marbella !// BERT

Blijf op de hoogte met RSS!
Klik op onderstaande button om dit blog toe te voegen aan uw RSS reader

Wilt u een reactie plaatsen?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht, wordt niet getoond)
Reactie